آغاز پذیرش و اسکان تیم‌های ورزشی اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر دانشگاه ملی مهارت

۱۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۳ کد : ۸۲۲۳ اخبار و رویدادها
پذیرش دانشجویان دختر سراسر کشور در محل ستاد مرکزی المپیاد ورزش همگانی به میزبانی دانشکده شریعتی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی، پذیرش، اسکان و تحویل مدارک تیم ها و نفرات اعزامی شرکت کننده از سوی دانشکده ها و آموزشکده های دخترانه ی دانشگاه ملی مهارت، از صبح روز یکشنبه 10 تیرماه 1403 با حضور نماینده ای از هر استان، در ستاد پذیرش دانشکده شریعتی(میزبان برگزاری مسابقات) انجام شد و تا ساعت 16 ادامه خواهد داشت.
هم اکنون مراحل پذیرش و اسکان، تحویل اتاق‌ها و توزیع کارت غذا در حال انجام است.
این دوره از المپیاد با حضور 242 بازیکن از 30 مرکز دانشکده ها و آموزشکده های دختران سراسر کشور در 3رشته ورزشی دارت، طناب زنی و آمادگی جسمانی برگزار می‌شود.
گفتنی است مراسم افتتاحیه اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر دانشگاه ملی مهارت شامگاه یکشنبه 10 تیرماه در محل سالن ورزشی میلاد دانشکده شریعتی برگزار خواهد شد.