پیام تشکر و قدردانی رئیس دانشکده از معاون آموزشی دانشکده

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۰ کد : ۸۲۲۹ اخبار و رویدادها

به نام خدا

هر آن کس خدمت جانان به جان کرد                                        به گیتی نام خود را جاودان کرد

سرکار خانم دکتر  سهیلا  چوبساز

چه غرورآفرینند کسانی که در کمال صداقت و درستکاری، بهترین روزهای  عمر خود را در سنگر خدمت  وقف می نمایند و در جهت تحقق اهداف آن، از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.
بسی شایسته است   از تلاش های  ارزنده و سازنده شما  در  دانشکده ملی و مهارت  دکتر شریعتی که یکی از  برجسته ترین عرصه ها  برای خدمتگزاری به  فرزندان این مرزو بوم می باشد،قدردانی نماید.
خاطرات تلاشهای و  اثر قدم های پشتکار و همت سرکار عالی  در جای جای این دانشکده  به ویژه معاونت آموزشی موج می زند  که به یادگار خواهدماند و این باقیات صالحات چون چراغی فرا روی زندگی و آینده و فردای شما خواهد بود.

امید است در سایه الطاف بیکران خداوند باری تعالی ، عنایات حضرت ولی عصر ( عج) و  اجرای منویات متعالی مقام  معظم رهبری ( مدظله العالی )    همواره موفق و پیروز   باشید.

نسیم زارعیان
رییس دانشکده دختران دکتر شریعتی تهران