برگزاری اجلاس تخصصی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت

۱۸ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۶ کد : ۸۲۵۴ اخبار و رویدادها
اجلاس تخصصی معاونان پژوهش و فناوری با حضور رئیس دانشگاه ملی مهارت، معاون پژوهش و فناوری، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها و معاونان حوزه پژوهش و فناوری استان‌ها برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در این اجلاس که روز دوشنبه ۱۸ تیرماه در دانشکده شریعتی تهران برگزار شد، دکتر یزدانی در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم به مهمانان و تسلیت ایام شهادت سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، حوزه پژوهش را بسیار مهم و با اهمیت خواهند و گفت: دامنه فعالیت‌های پژوهش بسیار گسترده است و حوزه پژوهش در اصل قلب تپنده دانشگاه است.

در ادامه، خانم دکتر صحت، مدیرکل اسناد، کتابخانه و منابع علمی، دکتر دادگر، مدیرکل پژوهش و فناوری و آقای موسوی، مدیرکل کارآفرینی و ارتباط با صنعت مطالب لازم را ارائه داده و هر یک از معاونان پژوهش و فناوری استان‌ها نیز به طرح موضوع مرتبط با استان خود پرداختند.

گفتنی است تبیین اهداف و برنامه‌های حوزه پژوهش و فناوری، اولویت بندی برنامه‌های آتی و بررسی عملکرد استان‌ها از محورهای این اجلاس می باشد.