برگزاری جلسه‌ی کنسرسیوم اشتغال با حضور معاون پژوهشی دانشگاه ملی‌مهارت

۱۸ تیر ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۰ کد : ۸۲۵۵ اخبار و رویدادها
براجرای موفق کنسرسیوم در دیگر استانها و تقاضای اجرای دقیق و با قدرت کنسرسیوم دراستان تهران با توجه به پتانسیلهای موجود، تاکید گردید.

به گزارش حوزه‌ی پژوهش و درادامه‌ی سلسله جلسات کنسرسیوم اشتغال،  جلسه‌ای با حضور دکتر یزدانیان معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت، دکتر موسوی مدیرکل کارآفرینی و ارتباط با صنعت، آقای رحیمی رئیس استان، خانم بابایی رئیس مرکز ولیعصر(عج) و معاونین پژوهشی مراکز وروئسای ادارات کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده‌ها، امروز دوشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳، در دانشکده دختران دکترشریعتی، برگزار گردید.
دراین جلسه، آقای موسوی پیرامون اجرای کنسرسیوم اشتغال استان و تاریخ اجرای آن پیشنهاداتی را ارائه نمود و نظرات کارشناسی حاضرین به سمع و نظر رسید.
درپایان آقای دکتر یزدانیان با تاکید براجرای موفق کنسرسیوم در دیگر استانها تقاضای اجرای دقیق و با قدرت کنسرسیوم دراستان تهران را با توجه به پتانسیلهای موجود و نظر ریاست عالیه دانشگاه مطرح نمود.