برگزاری مراسـم عزای حسینی همراه با شمیم روح بخش زیارت عاشورا در نمازخانه‌ی دانشکده

۱۹ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۵ کد : ۸۲۵۶ اخبار و رویدادها
با شروع ماه محرم و ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله(ع) و یاران با وفایش، مراسم عزاداری و مدیحه‌سرایی در دانشکده برپا می‌باشد.

به گزارش روابط‌عمومی، صبح امروز دوشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ همزمان با دومین روز از ماه محرم الحرام، مراسم عزاداری ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور مسئولین و جمعی از همکاران در نمازخانه‌ی دانشکده با قرائت زیارت پرفیض عاشورا، ذکر مصیبت و مداحی ذاکرین اهل بیت (علیهم السلام) برگزار گردید.

گفتنی است، این مراسم از سوی پایگاه بسیج پیروان ولایت دانشکده و حوزه ریاست و روابط‌عمومی برگزار گردیده که از ۱۸ الی ۲۴ تیرماه هر روز صبح در نمازخانه دانشکده برپا می‌باشد و پذیرای عزاداران دانشکده، خواهد بود.