برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری در حوزه امتحانی دانشکده ملی مهارت دختران دکتر شریعتی تهران همزمان با سراسر کشور

۲۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۹:۱۶ کد : ۸۲۶۲ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده دختران دکتر شریعتی نوبت دوم کنکور سراسری در رشته علوم انسانی صبح امروز پنجشنبه ۲۱تیرماه ۱۴۰۳ با حضور ۱۵۲۱ داوطلب در نوبت صبح برگزار گردید.
در این آزمون داوطلبان در مدت زمان ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه و پاسخگویی به سوالات دو دفترچه با هم به رقابت پرداختند.
لازم به ذکر است از داوطلبان معرفی شده به این حوزه امتحانی ۱۴۱ نفر در جلسه غایب بودند.
گفتنی است علاوه بر اتخاذ تمهیدات لازم در این حوزه برای هر چه بهتر برگزار شدن آزمون و فراهم نمودن شرایط مناسب برای داوطلبان ،  هماهنگی‌های لازم با ادارات آب،برق،گاز،کلانتری،راهنمایی و رانندگی و شهرداری ناحیه و حضور اورژانش در محل حوزه، انجام شد و برای برپایی ایستگاه صلواتی جهت ارائه خدمات به اولیاء داوطلبان،  اقدامات ویژه ای صورت پذیرفت.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده ملی مهارت دختران دکتر شریعتی تهران