اطلاعیه اداره کل آموزش دانشگاه ملی‌مهارت در خصوص رتبه‌ی اول ارشد۱۴۰۳

۲۱ تیر ۱۴۰۳ | ۲۰:۳۴ کد : ۸۲۶۳ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش
اطلاعیه اداره کل آموزش دانشگاه ملی‌مهارت در خصوص رتبه‌ی اول ارشد۱۴۰۳

رتبه‌ی اول ارشد ۱۴۰۳

آن گروه از دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته و پیوسته که در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند و رتبه اول هم‌رشته و هم‌ورودی‌های خود محسوب می‌شوند جهت تکمیل فرم تایید رتبه اولی (صفحه ۶۰۰ دفترچه راهنمای ارشد ۱۴۰۳) حداکثر تا ۲۷ تیر ۱۴۰۳ به اداره آموزش دانشکده/آموزشکده خود مراجعه یا تیکت ثبت نمایند.

مراجعه نکردن و درخواست ندادن (تیکت) دانشجو به منزله‌ی انصراف و تمایل نداشتن به استفاده از فرصت «رتبه اول» محسوب خواهد شد.

رتبه اول کیست؟!

دانش‌آموخته‌ای که
_ در میان هم‌ورودی و هم‌رشته‌ای‌های خود
_ در مدت ۴ نیم‌سال تحصیلی (کارشناسی‌ناپیوسته)
_ در مدت ۸ نیم‌سال تحصیلی (کارشناسی پیوسته)
_ بالاترین معدل کل
را کسب کرده باشد.

تاکید می‌گردد با تعریف ارائه شده بالا از هر رشته تحصیلی فقط یک نفر به عنوان رتبه اول معرفی خواهد شد.

فقط دانش‌آموختگان اول بهمن سال ۱۴۰۱ به بعد مجاز به استفاده از این امتیاز هستند.

برای افرادی که بعد از تاریخ مقرر به عنوان رتبه اول شناخته شوند این امتیاز در سال جاری منظور نخواهد شد؛ بنابراین در صورتی که متقاضی در آزمون سال آینده ثبت نام و شرکت نماید به شرطی که یک سال از زمان فراغت از تحصیل ایشان نگذشته باشد اطلاعات وی برای سال آینده در پرتال وارد خواهد شد.