کنـسرسـیوم اشتـغال و کارآفـرینی (بازدید از شرکت نساجی هلال احمر ایران)

۰۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۰ کد : ۸۲۷۳ اخبار و رویدادها
کنسرسیوم اشتغال برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ملی مهارت دکتر شریعتی در شرکت نساجی هلال احمر ایران مورد بررسی قرار گرفت.

امروز دوم مرداد ماه ۱۴۰۳ پیرو برنامه ریزی و هماهنگی قبلی دکتر زارعیان رئیس دانشکده همراه معاون اداری مالی و مسئولین دانشکده در جلسه ای که  دفتر مدیر عامل آن شرکت تشکیل گردیده بود حضور یافتند .
دراین نشست ضمن معرفی شرکت و تشریح اهداف  و چشم انداز آینده شرکت نساجی هلال احمر ایران در خصوص راه اندازی کنسرسیوم اشتغال برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده در قالب تولید البسه و وسایل مورد نیاز شرکت نساجی هلال احمر، تبادل تجربه بین اساتید و مدرسان و مهندسان بحث و گفتگو صورت گرفت.
پس از این نشست از قسمتهای مختلف شرکت نساجی هلال احمر( کارگاههای چاپ و گلدوزی ، بافت پتو، دوخت چادر های اسکان موقت ، آزمایشگاه کنترل کیفیت و نمایشگاه تولیدات) بازدید به عمل آمد.