ورود تیم کاراته دانشکده شریعتی شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و شرکت در وزن کشی جهت حضور در مسابقات کومیته

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۵ کد : ۸۲۸۷ اخبار و رویدادها

به گزارش اداره تربیت بدنی، تیم کاراته دانشکده شریعتی به عنوان نماینده دانشگاه ملی مهارت استان تهران به شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور اعزام گردیده و در بدو ورود پس از حضور در سالن وزن‌کشی مجوز شرکت در مسابقات کومیته را دریافت کرد.
دانشگاه ملی مهارت استان تهران در ۲ وزن در کومیته و ۳ ورزشکار در کاتا نماینده دارد.
گفتنی است، مسابقات رشته کاراته از تاریخ ۲۱ لغایت ۲۴ مرداد در سالن پوریای ولی دانشگاه آزاد نجف آباد و به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.