بازدید آقای دکتر شبستانی از فعالیتهای عمرانی و محوطه سازی دانشکده شریعتی جهت آماده سازی برای شروع سال تحصیلی جدید

۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۳ کد : ۸۳۰۶ اخبار و رویدادها
مشاور رئیس و سرپرست مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ملی‌مهارت با ابراز رضایت بابت اقدامات صورت‌گرفته، از تلاش و اهتمام مستمر مدیریت، مسئولین و کارکنان دانشکده، تقدیر و تشکر نمود.

به گزارش روابط‌عمومی روز سه‌شنبه ۳۰ مردادماه، دکتر شبستانی و هیات همراه، طی بازدیدی از اقدامات بازسازی و عمرانی دانشکده، از نزدیک در جریان روند مراحل اجرایی فعالیتها قرار گرفتند.
وی در پایان ضمن ابراز رضایت بابت کارهای انجام شده از تلاش و اهتمام مستمر مدیریت و کارکنان تقدیر و تشکر نمود.
دکتر شبستانی ضمن اعلام خداقوت خدمت همکاران گرامی دانشکده ی  دختران شریعی، اظهار داشت:
در آستانه‌ی شروع سال تحصیلی جدید،تمام دانشکده، شکل کارگاه و تعمیرات، نوسازی و تحول به خود گرفته بود و در جای جای دانشکده نشاط و سرزندگی احساس می شد و آمادگی لازم برای شروع ترمی با‌نشاط برای جوانان عزیزمان ملموس بود.
ضمن تشکر از سرکار خانم زارعیان و معاون محترم اداری مالی و سایر معاونان و همراهان ایشان، استدعا دارم این نشاط و جنب و جوش در تمامی مراکز آموزشی برای شروع سال‌تحصیلی جدید توسط مدیران محترم استانی رقم بخورد.