رئیس دانشکده دختران دکتر شریعتی طی پیامی هفته دولت و روز کارمند را گرامی‌داشت.

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۶ کد : ۸۳۰۹ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی، دکتر نسیم زارعیان رئیس دانشکده دختران دکتر شریعتی پیامی در راستای گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند، صادر نمود.

متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
همکاران ارجمند
چهارم شهریورماه «روز کارمند» ، یادآور یاد و خاطره شهدای دولت و بزرگوارانی همچون شهیدان سرافراز رجایی و باهنر می باشد که همواره در اندیشه خدمت به مردم و کسب رضای خداوند بودند.
موفقیت و رشد روز افزون هر مجموعه ای مرهون تلاش همکاران و دلسوزان آن مجموعه است. بنابراین روز کارمند فرصتی است مغتنم تا از زحمات و تلاش های صادقانه همکاران و کارکنان که در جایگاه ارزشمند “کارمند” زمینه ساز تحقق آرمان ها و دستاوردهای دانشگاه، می باشند، تشکر و قدردانی گردد.
اینجانب هفته دولت و روز کارمند را که با نام و یاد شهیدان والامقام”رجایی” و “باهنر” مزین شده است را گرامی‌داشته وامید آن دارم که با همدلی و خرد جمعی و تعاملات بیش از پیش در راستای پیشبرد اهداف نظام اسلامی و الگوگیری از شهیدان دولت در خدمت به ملت عزیز، در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) موفق و موید باشید.