برگزاری جلسه معاونین دانشجویی و فرهنگی مراکز شهر تهران با موضوع بررسی و هماهنگی‌های دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی‌مهارت

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۹ کد : ۸۳۱۳ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط‌عمومی، جلسه معاونین دانشجویی و فرهنگی مراکز شهر تهران با موضوع بررسی و هماهنگیهای دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی‌مهارت روز دوشنبه ۵ شهریورماه در دفتر معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده شریعتی برگزار گردید.

در این جلسه جزییات این المپیاد در راستای برگزاری هرچه بهتر این رویداد با استفاده از تمام ظرفیت و پتانسیل های موجود، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است دوازهمین المپیاد ورزشی کارکنان با شعار ورزش، سلامت و بهره‌وری، از تاریخ ۱۵ الی ۲۰ شهریورماه در ۴رشته‌‌ی ورزشی فوتسال، والیبال، تنیس‌روی‌میز و داژبال به میزبانی دانشکده دختران دکتر شریعتی برگزار خواهد شد.