برگزاری جلسه هماهنگی و عقد تفاهم نامه‌ی اجرایی دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۷ کد : ۸۳۱۴ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی، در نشستی که  امروز سه‌شنبه ۶ شهریورماه1403 با حضور آقای یادگاری رئیس مرکز مشاوره، تربیت بدنی و سلامت دانشجویی، آقای رضایی مسئول حراست استان، دکتر زارعیان رئیس دانشکده، آقای زارعی معاون اداری مالی دانشکده و دکتر سلیمی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده، برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ی اجرایی دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت میان دانشکده شریعتی و دانشگاه ملی‌مهارت، منعقد گردید.

تفاهم‌نامه‌ی دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی‌مهارت که از تاریخ ۱۵ الی ۲۰ شهریورماه 1403به میزبانی دانشکده شریعتی برگزار می‌شود، در راستای ترویج فرهنگ ورزش و گامی مثبت با هدف تقویت روحیه‌ی سالم و ایجاد شور و نشاط کارکنان، پیش بینی شده است.

گفتنی است دوازهمین المپیاد ورزشی کارکنان با شعار ورزش، سلامت و بهره‌وری، در ۴رشته‌‌ی ورزشی فوتسال، والیبال، تنیس‌روی‌میز و داژبال، برگزار خواهد شد.