پیام تسلیت رئیس دانشکده به ‌مناسبت ایام عزاداری روزهای پایانی ماه صفر

۱۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۰ کد : ۸۳۲۲ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده ، فرا رسیدن ایام عزاداری روزهای پایانی ماه صفر که مصادف است با رحلت جانگداز رسول اکرم(ص) و شهادت غریبانه فرزندانشان امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا (ع) را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رئیس دانشکده به ‌مناسبت ایام عزاداری روزهای پایانی ماه صفر

واپسین روزهای ماه صفر دلهای مسلمانان در سوگ رحلت جانسوز رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و شهادت دو ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت غرق اندوه و ماتم است.
رسول اکرم(ص) و اهل بیت (ع) پیشوایان بشر به سوی فضایل و ارزش های متعالی انسانی و الهی اند و آشنایی با ابعاد گوناگون شخصیت و زندگی این رهبران الهی برای هر پوینده ای، راهی هموار و مستقیم به سوی حقیقت را نشان می دهد و می تواند همه ابعاد و شئون مختلف حیات انسان کامل را تأمین نماید.
اینجانب فرارسیدن سالروز رحلت حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت دومین نور ولایت، امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رئوف، حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) را تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال سعادت دنیوی و اخروی و سلامتی را برای همگان مسئلت می‌نمایم.

نسیم زارعیان
رئیس دانشکده دختران دکتر شریعتی