بازدید رئیس دانشکده به همراه معاون اداری مالی و معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده از روند اجرا، تکمیل و بازسازی امور سالن ورزشی میلاد

۱۲ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۸ کد : ۸۳۲۴ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط‌عمومی، روز یکشنبه ۱۱ شهریورماه، رئیس دانشکده به همراه معاون اداری مالی و معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده از روند اجرا، تکمیل و بازسازی امور سالن ورزشی میلاد بازدید نمودند.

گفتنی است آماده سازی سالنهای ورزشی جهت برگزاری دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی‌مهارت به میزبانی دانشکده دختران دکترشریعتی، می‌باشد.

یادآوری می‌شود،دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت، پانزدهم الی بیست شهریورماه 1403 با شعار « ورزش، سلامت و بهره‌وری » در ۴رشته‌‌ی ورزشی فوتسال، والیبال، تنیس‌روی‌میز و داژبال در دانشکده شریعتی، برگزار خواهد شد.