آغاز پذیرش و اسکان تیم‌های ورزشی دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت

۱۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۶ کد : ۸۳۲۸ اخبار و رویدادها
پذیرش کارکنان شرکت کننده از مراکز سراسر کشور دانشگاه ملی مهارت در محل ستاد مرکزی المپیاد ورزشی به میزبانی دانشکده شریعتی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی، پذیرش، اسکان و تحویل مدارک تیم ها و نفرات اعزامی شرکت کننده از سوی دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه ملی مهارت، از صبح روز پنجشنبه 15 شهریورماه 1403، در ستاد پذیرش دانشکده شریعتی(میزبان برگزاری مسابقات) انجام شد و تا ساعت 16 ادامه خواهد داشت.
هم اکنون مراحل پذیرش و اسکان، تحویل اتاق‌ها در حال انجام است.
این دوره از المپیاد با حضور 976 ورزشکار (302 نفر در بخش بانوان و 674 نفر در بخش آقایان)  از 31مرکز دانشکده ها و آموزشکده های سراسر کشور در 4رشته ورزشی والیبال، فوتسال، داژبال و تنیس روی میز برگزار می‌شود.
گفتنی است مراسم افتتاحیه دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت شامگاه پنجشنبه 15 شهریورماه در محوطه باز دانشکده شریعتی برگزار خواهد شد.