افتتاحیه دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت

۱۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۵:۳۱ کد : ۸۳۲۹ اخبار و رویدادها
مراسم افتتاحیه دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت پنج‌شنبه ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۳ در دانشکده ملی مهارت دکتر شریعتی تهران برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و مرکز مشاوره، تربیت بدنی و سلامت دانشجویی دانشگاه با حضور دکتر جعفرپور، قائم مقام معاون فرهنگی وزارت علوم، فناوری و تحقیقات، آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر کی‌پور، مشاور ریاست دانشگاه، دکتر یزدانی، معاون پژوهش و فناوری، آقای اعتصامیان، مدیرکل دفتر مرکزی حراست، دیگر مسئولین و مدیران ستادی، رؤسای دانشگاه ملی مهارت استان‌ها و تیم‌های منتخب ورزشی خانم و آقا از کارکنان سراسر کشور، روز پنج‌شنبه، ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۳ با برگزاری مراسم افتتاحیه در دانشکده ملی مهارت دکتر شریعتی تهران آغاز به کار کرد.

کارکنان داشکاه ملی مهارت، از فردا، جمعه ۱۶ شهریور به مدت ۵ روز در چهار رشته فوتسال، تنیس روی میز، داژبال و والیبال در سالن‌های ورزشی گوناگون با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت‌.

رونمایی از پرچم المپیاد، اجرای گروه هنری و نمایش برنامه استند‌آپ کمدی، اجرای حرکات نمایشی با توپ، از جمله برنامه‌های این مراسم بود.