پیام تقدیر و تشکر خانم دکتر زارعیان رئیس دانشکده از حمایت و همکاریهای بی دریغ هیات رئیسه دانشگاه ملی مهارت

دکتر زارعیان در پیامی از تلاش‌ها و حمایت‌های مؤثر هیات رئیسه، معاونت فرهنگی دانشجویی، مدیرکل و کارشناسان اداره تربیت بدنی دانشگاه ملی مهارت قدردانی کرد.
۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۵ کد : ۸۳۳۵ اخبار و رویدادها

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

به توفیق الهی برگزاری رویداد دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت به میزبانی دانشکده شریعتی، قطعا با حمایت و پشتیبانی های بی دریغ و موثر هیات رئیسه، معاونت فرهنگی دانشجویی، مدیرکل و کارشناسان اداره تربیت بدنی دانشگاه ملی مهارت مقدور و میسر گردید.
بی تردید این مهم بدون عنایت خداوند سبحان و همدلی و همراهی همیشگی خانواده بزرگ دانشگاه ملی مهارت در تمام حوزه ها محقق نمی گردید و این افتخار ثمره زحمات همه عزیزان در دانشگاه ملی مهارت می باشد.

به همین منظور اینجانب با احترام، از توجهات و مساعدت های همه جانبه هیات رئیسه دانشگاه، مسوولین و مدیران کل مجموعه دانشگاه کمال تشکر و امتنان را داشته و سلامتی را برای ایشان و همکاران گرامی شان خواستارم.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده دختران دکتر شریعتی تهران