پیام تشکر و قدردانی رئیس دانشکده از تلاش و زحمات همکاران و عوامل اجرایی در برگزاری دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۷ کد : ۸۳۳۶ اخبار و رویدادها

بسمه تعالی

خدا را شاکریم که با همت والا و تلاش و زحمات بی دریغ همکاران و عوامل اجرایی دانشکده شریعتی در حوزه حراست،معاونت اداری مالی، فرهنگی و دانشجویی، ادارات و بخش های مختلف، موجب گردید، امر مهم دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت، به میزبانی این مرکز، محقق گردد.
برگزاری افتخارآمیز این رویداد بزرگ ورزشی، جز با همکاری صادقانه و دلسوزانه یکایک شما عزیزان، حاصل نشده است.
اینک به پاس تلاش‌های ارزنده و زحمات بی شائبه و به منظور ارج نهادن به همت وثیق و کوشش خالصانه و صادقانه همکاران و دست اندرکاران، تشکر و قدردانی می نمایم.
با امید به اینکه همواره توفیق ، رفیق طریق سعادت ، سیادت و سلامت شما عزیزان باشد.

نسیم زارعیان
رئیس دانشکده دختران دکتر شریعتی تهران