پیام تبریک رئیس دانشکده به مقام آوران مجموعه دانشکده شریعتی در دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۵ کد : ۸۳۳۷ اخبار و رویدادها
خانم زارعیان، رئیس دانشکده شریعتی، با انتشار متنی، افتخار آفرینی و کسب مقام در دوازدهمین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه ملی مهارت توسط همکاران دانشکده را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در متن این پیام آمده است:

بسمه‌تعالی

مقام معظم رهبری(مدظله العالی):  جامعه ورزشکار، جامعه ای پر تلاش، با نشاط و زنده خواهد بود.

همکاران ورزشکار، شایسته و مقام آور مجموعه دانشکده شریعتی

کسب مقام های پرافتخار توسط شما همکاران گرامی، دستاوردی ارزشمند و شایسته تقدیر است که نشان از اقتدار، توانمندی و پویایی ورزش در دانشگاه  را دارد و هر موفقیتی نتیجه و ثمره تلاش، انگیزه و پشتکاری افرادی است که به آن موفقیت دست یافته اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک به مقام آوران دانشکده شریعتی، فرصت را غنیمت شمرده و بر خود لازم می دانم از اعضای تیم ها و تک تک افرادی که در معیت تیم‌ها، خالصانه همکاری نموده و از ماه‌ها قبل، شرایط مناسب را برای تمرینات ورزشی فراهم کردند، تقدیر و تشکر نمایم.

موفقیت روزافزون و سرافرازی هرچه بیشتر شما عزیزان را از باریتعالی آرزو می‌نمایم و خداوند عزت و پیروزی شما را مستدام گرداند.

حضرت حق همراه همیشگی تان