در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی؛

نشست شورای دانشگاه ملی‌ مهارت با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد

۲۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۱ کد : ۸۳۴۹ اخبار و رویدادها
نشست شورای دانشگاه ملی‌ مهارت با محوریت آغاز سال تحصیلی، یکشنبه ۲۵ شهریورماه در دانشکده ملی مهارت شریعتی برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، نشست شورای دانشگاه ملی‌ مهارت با حضور ریاست دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و رؤسای دانشگاه ملی مهارت استان‌های کشور، با موضوع آغاز سال تحصیلی و لزوم بررسی شرایط و چالش‌های موجود و اتخاذ تصمیمات لازم به منظور فراهم کردن فضا و امکانات مناسب جهت استقبال از دانشجویان، یکشنبه، ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۳ در دانشکده ملی مهارت شریعتی تهران برگزار شد.

در این نشست، آخرین بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌‌ها ارائه شد و بر لزوم بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های موجود علمی، پژوهشی، مدیریتی و سرمایه انسانی دانشگاه‌های استانی در راستای بازگشایی مراکز دانشگاهی همراه با نشاط، پویایی، وفاق و ایجاد انگیزه در دانشجویان و استادان تأکید گردید.