برگزاری جلسه ارتباط با صنعت؛ در جهت اجرایی سازی کنسرسیوم اشتغال

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۹ کد : ۸۳۵۶ اخبار و رویدادها

به گزارش معاونت پژوهشی دانشکده،  روز دوشنبه 26 شهریورماه 1403 جلسه ارتباط با صنعت در جهت اجرایی سازی کنسرسیوم اشتغال با حضور خانم زارعیان رییس دانشکده، آقای زارعی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، آقای تات رییس ارتباط با صنعت دانشکده و آقای نیک طبع  نماینده صنعت نساجی در دفتر ریاست برگزار گردید.
در این جلسه درخصوص اجرایی نمودن مفاد تفاهم نامه برنامه ریزی گردید.

همچنین در ادامه ی این جلسه، روز سه شنبه 27 شهریورماه نشستی با حضور آقای تات رییس ارتباط با صنعت و آقای غیاثی نماینده صنعت از سازمان نساجی هلال احمر ایران در دفتر معاونت پژوهش برگزار گردید.

در این جلسه درخصوص اجرایی نمودن مفاد تفاهم نامه از جمله جذب خیرین جهت به روزکردن تجهیزات کارگاه ها، برگزاری جشنواره برای دانشجویان دانشگاه ملی مهارت، انتخاب طرح های دانشجویان جهت استفاده در سازمان نساجی هلال احمر و نحوه همکاری دانشجویان با این سازمان تصمیماتی اتخاذ گردید.