برگزاری جلسه کمیته ایمن سازی خوابگاه دانشجویی دانشکده با حضور نمایندگانی از شهرداری، آتش نشانی و مدیریت بحران و پدافند غیرعامل

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۷ کد : ۸۳۶۵ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی جلسه کمیته ایمن‌سازی خوابگاه های دانشجویی  ظهر روز چهارشنبه 1403/07/04 با هدف پیگیری بحث ارتقاء ایمنی خوابگاههای دانشجویی دانشکده در سالن اجتماعات شهید طهرانی مقدم برگزار شد.

در این جلسه ضمن تأکید بر بروزرسانی موارد ایمنی، تصمیات عملیاتی برای اجرایی ایجاد سیستم اعلام و اطفاء حریق خوابگاههای دانشجویی به عنوان یک ضرورت تحت نظارت کارشناسان مورد تایید سازمان آتش‌نشانی، اتخاذ گردید.

این جلسه  با حضور دکتر ضرغامی مشاور حقوقی رئیس دانشگاه ملی مهارت، ابراهیم وجدانی شهردار ناحیه یک منطقه ۱۹، عبدالصمد کوهی؛ نماینده آتش نشانی و مدیر پیشگیری، محمد حیدری رئیس اداره مدیریت بحران، یوسف خلف زاده  کارشناس مدیریت بحران منطقه 19، خانم زارعیان رئیس دانشکده، آقای زارعی معاون اداری مال و دیگراعضای کمیته ایمنی دانشکده تشکیل شد.