قابل توجه اساتید - اطلاعیه واحد کارآموزی

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۴ کد : ۸۳۶۶ اطلاعیه ها

باسمه تعالی

ضمن تبریک پیشاپیش آغاز سال تحصیلی جدید، خواهشمند است موارد زیر را در مورد واحد کارآموزی نظر بگیرید:

- تائید و موافقت خود را در مورد محل کارآموزی دانشجو، در اسرع وقت در پوشه جاری کارتابل سامانه ی بوستان انجام دهید.
- چنانچه قصد بازدید محل کارآموزی دانشجو های خود را دارید در فرم شماره 6 ارزیابی نهایی دفترچه ی کارآموزی قید نمایید.
- راه های ارتباطی خود را با دانشجویان هموار نمایید.
- در امضا و قید کردن نام و نام خانوادگی خود در فرم شماره 6 ارزیابی نهایی دفترچه ی کارآموزی مبادرت داشته باشید در غیر این صورت به گروه عودت خواهد شد تا رفع نقص گردد که همین امر موجب اتلاف وقت بسیاری خواهد شد.
- نمره ی ثبت شده ی شما در سامانه با برگه مغایرت نداشته باشد. در این امر نهایت دقت را داشته باشید زیرا کارشناسان بخش های گروه و واحد فارغ التحصیلان دانشکده، به مشکل برخواهند خورد.
- حتما به خاطر داشته باشید پس ازدریافت دفترچه توسط دانشجو، تمامی آن ها را به صورت یکجا تحویل دهید و به صورت تک تک خودداری نمایید.
- به هیچ عنوان دفترچه ی تکمیلی را به دانشجو برای تحویل به واحد کارآموزی یا دفتر گروه تحویل ندهید و خواهشمند است خود شما بزرگوران به صورت یک جا و تکمیل شده به دفتر گروه مربوطه ی خود ارسال نمایید.