اطلاعیه شماره ۲ ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسی نا پیوسته در خصوص پیش ثبت نام اینترنتی

۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۷ کد : ۸۳۷۸ اطلاعیه های آموزش

مقطع کارشناسی نا پیوسته
1.    زمان ثبت نام اینترنتی از روز سه شنبه 10/7/1403 الی شنبه 14/7/1403 می باشد.
2.    ثبت نام از طریق سایت بوستان به آدرس https://bustan.nus.ac.ir/ می باشد.
3.      جهت ورود به سامانه بوستان ابتدا از منو " پیش ثبت نام ورودی 1403" وارد شده و اطلاعات درخواستی را تکمیل نمایید. بعد از دریافت کد از طریق پیامک میتوانید وارد سامانه بوستان شوید.
4.    زمانبندی ثبت نام حضوری و تحویل اصل مدارک مورد نیاز، متعاقبا از طریق سایت دانشکده اطلاع رسانی می گردد.
5.    پذیرفته شدگان نیمسال اول( مهر 1403) می بایست تا 31/6/1403 موفق به اخذ مدرک کاردانی شده باشند.
6.    پذیرفته شدگان نیمسال دوم( بهمن 1403) می بایست تا 30/11/1403 موفق به اخذ مدرک کاردانی شده باشند.
7.    ثبت نام نهایی زمانی خواهد بود که کلیه مدارک اعلام شده به دانشکده تحویل داده شده باشد.
8.    جهت تحویل مدارک حضور شخص دانشجو الزامی می باشد.
نکته: انتقال از موسسات غیر انتفاعی به دانشگاه ملی مهارت ممنوع است.

اداره آموزش
دانشکده ملی مهارت دختران دکتر شریعتی تهران