آغاز فرایندحضوری ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دانشکده‌شریعتی

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۳ کد : ۸۴۱۰ اخبار و رویدادها
دانشکده دختران دکتر شریعتی میزبان ثبت‌نام حضوری اولین گروه دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی ناپیوسته

به گزارش روابط عمومی، ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دانشکده شریعتی از صبح امروز سه شنبه 17 مهر 1403، به صورت حضوری در مقطع کارشناسی ناپیوسته آغاز شد و دانشجویان جهت تحویل و تایید مدارک و اتمام ثبت‌نام، حضور یافتند.
شایان ذکر است روند ثبت‌نام کلیه ورودیهای مهر و بهمن تا تاریخ 24 مهرماه در سه مقطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کاردانی ادامه خواهد داشت.
با توجه به اعلام سازمان سنجش، 2431 دانشجوی جدید در این دانشکده پذیرفته شده اند.
17 و 18 مهرماه ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید( کلیه ورودیهای مهر و بهمن) با حضور 894 دانشجوی دوره کارشناسی ناپیوسته، آغاز گردید.
21 الی 23 مهر ماه، ثبت‌نام ورودی‌های جدید( کلیه ورودیهای مهر و بهمن)  با تعداد 1177 دانشجوی مقطع کاردانی، انجام خواهد شد.
همچنین 24 مهرماه ثبت‌نام 360 دانشجوی پذیرفته‌شده در مقطع کارشناسی پیوسته ( کلیه ورودیهای مهر و بهمن) ، انجام می‌پذیرد.

برای دستیابی به تمامی اطلاعیه‌های اداره آموزش و جدول زمان‌بندی مراجعه حضوری پذیرفته‌شدگان سه مقطع جهت تحویل اصل مدارک، کلیک نمایید.