بازدید رئیس دانشکده از روند اجرایی و مراحل ثبت نام دانشجویان ورودی جدید

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۱ کد : ۸۴۱۱ اخبار و رویدادها
دانشکده شریعتی از ۱۷ مهر الی ۲۴ مهرماه میزبان ثبت نام برای ۲۴۳۱ دانشجوی پذیرفته شده در این دانشکده می باشد.

به گزارش روابط عمومی، خانم زارعیان رئیس دانشکده امروز سه شنبه 17 مهر 1403 به همراه معاونین و برخی از مسئولان دانشکده با حضور در محل انجام ثبت نام، از نزدیک در جریان روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید قرار گرفت.
رئیس دانشکده طی این بازدید، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، برای دانشجویان جدیدالورود آرزوی سلامتی و موفقیت نمود.

گفتنی است، ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دانشکده شریعتی از صبح امروز سه شنبه 17 مهر 1403، به صورت حضوری در مقطع کارشناسی ناپیوسته آغاز شد و دانشجویان جهت تحویل و تایید مدارک و اتمام ثبت‌نام، حضور یافتند.

شایان ذکر است روند ثبت‌نام کلیه ورودیهای مهر و بهمن تا تاریخ 24 مهرماه در سه مقطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کاردانی ادامه خواهد داشت.