برگزاری نشست بررسی همکاریهای مشترک دانشکده شریعتی و کانون خدمت رضوی منطقه۱۹ در سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع)

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۰ کد : ۸۴۱۷ اخبار و رویدادها
در این نشست، زمینه های مشترک همکاری دو جانبه ی دانشکده شریعتی و کانون خدمت رضوی منطقه ۱۹ بررسی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دختران دکتر شریعتی، همزمان با سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع)، روز شنبه (۲۱ مهر ۱۴۰۳)، نشست هم‌اندیشی و تبادل نظر میان دانشکده دختران دکتر شریعتی و کانون خدمت رضوی منطقه ۱۹ تهران، به میزبانی دانشکده برگزار شد.
در این جلسه، حجت الاسلام بنیان جوادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملی مهارت، حجت الاسلام کاظمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده، رییس و معاون اداری مالی دانشکده و مسئولین کانون خدمت رضوی به بررسی راههای هم‌افزایی و مشارکت‌های مشترک پرداختند.