برگزاری همایش مهارت‌های زندگی با موضوع یک فنجان آرامش در جمع دانشجویان دانشکده شریعتی

۲۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۱ کد : ۸۴۲۴ اخبار و رویدادها
دکتر سعید عزیزی در همایش مهارتهای زندگی در خصوص راهکارهای ایجاد نشاط و انگیزه و مقابله با سرماخوردگی روحی، سخنرانی نمود.

همایش مهارت‌های زندگی با موضوع یک فنجان آرامش با حضور و سخنرانی دکتر سعید عزیزی امروز سه شنبه ۲۴ مهرماه در سالن اجتماعات فاز ۱ برگزار شد.
دکتر عزیزی در ابتدای سخنان خود به تشریح موضوع سرماخوردگی روانی یا افسردگی مزمن و علائم و نشانه‌های آن پرداخت و اظهار نمود: اختلال در خواب یا دیرخوابی احساس خستگی و کرختی جسم، بی انگیزگی، عدم نشاط و داشتن افکار منفی، از جمله علائم این شرایط روحی می‌باشد.
وی در ادامه در خصوص راهکارهای مقابله با افسردگی مزمن بیان داشت: فعالیت‌های جسمی پایدارهمچون ورزش، پیاده روی و انجام چهار مهارت معیشتی، عدم مقایسه، تعیین و تشخیص مسیر درست بر مبنای استعداد و علایق و شکرگزاری در داشتن چیزهای کوچک و عادی از جمله موارد مقابله با سرماخوردگی روحی و افسردگی مزمن می‌باشد.