برگزاری مراسم جشن آغاز سال تحصیلی ویژه دانشجویان نو ورود در دانشکده دختران دکتر شریعتی با حضور سرپرست دانشگاه ملی مهارت
به گزارش روابط عمومی، جشن آغاز سال تحصیلی ویژه نودانشجویان دانشکده شریعتی، صبح امروز سهشنبه اول آبانماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر غلامرضا زمانی سرپرست دانشگاه ملی مهارت، هیات همراه، رؤسای دانشکدههای استان تهران و رئیس و معاونین دانشکده شریعتی و دیگر مسئولین، برگزار شد.
دکتر زمانی با همراهی مسئولین دانشکده در ابتدا بر گلزار شهدای خوشنام دانشکده، حضور یافت و با قرائت فاتحهای، به مقام شامخ شهداء، ادای احترام نمود.
در ابتدای مراسم خانم زارعیان رئیس دانشکده شریعتی ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی، پیوند دانشجویان ورودی جدید با خانواده بزرگ دانشگاه ملی مهارت را تبریک گفت و طی سخنانی اظهار داشت: بسیار خوشحالیم که شما عزیزان در این مرکز که یکی از بزرگترین دانشکده های تربیت تکنسین و کارشناس فنی و مهارتی می باشد، پذیرفته شدهاید. ما هرساله در دانشکده شریعتی شاهد رشد، شکوفایی و بالندگی دانشجویان و کسب رتبههای برتر دانشجویی و پژوهشی هستیم و بهترینها را در حوزه کارآفرینی و صنعت داریم که در بازار کار موفق و کارآمد میباشند. امیدوارم بتوانید به بهترین نحو وارد عرصهی علمی جدید شوید و در آیندهای نزدیک شما را در این کسوتها ببینیم.
سپس دکتر غلامرضا زمانی سرپرست دانشگاه ملی مهارت در ابتدای سخنان خود با یادی از شهدا به ویژه شهید طهرانی مقدم از دانشجویان مرکز انقلاب اسلامی، اظهار نمود: یکی از افتخارات این دانشگاه، شهید حسن طهرانی مقدم پدر امنیت ایران میباشد که این عزیزان و امثال ایشان باید به عنوان الگوهای رفتاری مد نظر باشند.
وی در ادامه خطاب به دانشجویان نوورود در خصوص اهمیت آموزشهای مهارتی بیان داشت: یکی از شاخصهای اصلی توسعه هر کشوری داشتن نیروهای مهارتی و متخصص میباشد که طبق فرمایش مقام معظم رهبری نقش پنجه ماهر را بازی کنند. در بسیاری از کشورها این شاخص نیروی مهارتی یک شاخص بسیار بالاست و اکنون یکی از معضلات اصلی کشور ما است که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشگاه ملی مهارت یکی از مشکلات کشور را بحث اشتغال دانست و افزود: کوتاهترین مسیر و راه برای رسیدن به اشتغال، آموزشهای مهارتی میباشد و چنانچه شما عزیزان بهره کافی از محیطهای آموزشی دانشگاه را داشته باشید، با فاصله بسیار کوتاهی میتوانید به بازار کار متصل شوید.
دکتر زمانی با اشاره به کنسرسیومهای مشارکتی صنعت، دولت و دانشگاه تصریح کرد: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد، بین آن صلاحیت و شایستگی که دانشجو در حوزه تحصیل کسب مینماید با صلاحیت شغلی که بازار کار نیاز دارد، فاصلهای وجود دارد که ما با یک عدم انطباق روبرو هستیم. بنابراین دانشگاه ملی و مهارت در مسیری قرار گرفته که علاوه بر آموزشهای درسی، دورههای کسب مهارت و ارتباط با صنعت در حین آموزش و در طول دوره تحصیل، برگزار می نماید و هدف گذاری ما در دانشگاه، این است که آموزشهای مهارتی در جوار و ارتباط با صنعت باشد که شما دانشجویان با کمک و راهنمایی استادان و مشاوران دانشگاه و صنعت میتوانید با آموزشهای رسمی دراز مدت و کوتاه مدتی که دریافت خواهید کرد منجر شود که شما به سرعت وارد بازار کار شوید.
دکتر زمانی خاطرنشان کرد: وزیر علوم دومین برنامه عملیاتی خود را بحث دانشگاه ملی مهارت قرار داده و در برنامه توسعه کشور، مهمترین مبحث، بخش علم و فناوری میباشد که باید ۴۰ درصد دانشجویان کشور مهارتی شوند. در این راستا دانشگاه ملی مهارت با فراهم نمودن امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، ایجاد مرکز رشد ، خلاقیت و پارک علم و فناوری، قدم در این مسیر نهاده که امیدوارم شما دانشجویان فرصتها را قدر بدانید و نهایت بهرهمندی را داشته باشید و در آینده ای نه چندان دور شاهد نمونههای بسیار خلاق و کارآمد برای این کشور باشید.
پخش کلیپ، اجرای سرود و مسابقه از دیگر برنامه های این مراسم بود.
شایان ذکر است تشکل ها(بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان)، هیات دانشجویی، کانونهای دانشجویی و انجمن های علمی، در ورودی سالن برگزاری مراسم، ضمن حضور فعال و معرفی فعالیتهای گروههای خود از دانشجویان علاقه مند، عضوگیری نمودند.
نظر شما :